Tarot

Tarotul este una dintre artele divinatorii cele mai raspandite in Europa, imbracand si unele forme populare, uneori chiar degenerand in “ghicitul in carti” cu lamele obisnuite ale cartilor de joc. Desi exista incredibil de multe variante de tarot, mai ales ca aspect grafic si ca nume purtat de fiecare arkana in parte, continutul si mesajul lor este IDENTIC, indiferent de numele pe care-l poarta, mult prea multe variante de tarot pentru a le enumera aici.

Divinatia cu Tarotul se poate face in extrem de multe feluri de etalare, folosind Arkanele numai in picioare sau si rasturnate. Dupa cum am sugerat si justificat la sectiunea “Rune”, eu va indemn sa consultati divinatia cu tarot numai in pozitie dreapta. Inchei prin a va spune ca, amele de tarot sunt extrem de explicite si desi sunt “vorbarete” si dispuse a te informa cat mai exact si cat mai complet, sfatul meu este sa le tratezi cu respect, sa nu le suprasoliciti si sa le multumesti de fiecare data, pentru ca Raspunsul lor sa fie spre binele tau cel mai inalt! ...

Etalare cu o singura lama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas et orci vel nunc semper sodales. Phasellus eget erat orci, sit amet fermentum felis. Suspendisse vitae semper lorem. In sed nulla eget elit aliquam consectetur luctus non tortor. Ut faucibus turpis nec massa porttitor eleifend. Donec porttitor porta ipsum. In hac habitasse platea dictumst. Sed tempus felis eu ligula porta tempor. Donec malesuada aliquam adipiscing. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nam in porta purus. Donec luctus lobortis sapien, id ornare elit egestas quis. Donec at orci at nunc tempus fringilla. In et felis augue. Maecenas diam nibh, aliquet consequat sagittis feugiat, aliquet et nisi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Duis sit amet urna elit, a dignissim orci. Vivamus aliquam eros vel dui laoreet in dapibus risus luctus. Proin dolor velit, pretium ut mattis nec, eleifend in lacus.

Etalare cu trei lame

Prima lama - trecutul
Aceasta lama face referire la trecut, semnificatia ei generala si completa – pe care tocmai ai primit-o – imbraca noi sensuri prin faptul ca etapa ei a fost depasita, dar efectele le resimti in prezent.

A doua lama – prezentul
Acest raspuns este complet, dar general, pentru a-i patrunde mai profund intelesurile, trebuie interpretat atat in functie de runa legata de trecut, cat si de cea apartinand viitorului si, nu in ultimul rand, la domeniul la care te-ai referit atunci cand ai formulat intrebarea.

A treia lama – viitorul
Lamele anterioare – cea a trecutului si cea a prezentului – ar trebui sa te pregateasca, cel putin sufleteste, pentru ceea ce va urma. Daca ai patruns corect si profund mesajele lor, inseamna ca interpretarea acestei arkane, cu ajutorul mesajului general si complet primit, iti va fi la indemana. Ce trebuie sa stii TU, este faptul ca TAROTUL nu da verdicte, el iti anunta predispozitiile astrale; temele karmice si derularea fireasca a destinului tau, asupra carora insa – cu atat mai mult c-ai fost “pus in tema” – poti interveni cu maiestrie.

Etalare de ziua de nastere

Arkana iti da o informatie extrem de importanta legata de intregul an ce urmeaza incepand cu astazi, cand e ziua ta de nastere (LA MULTI ANI!:D). Interpretarea ei se face usor diferit in asemenea cazuri, pentru ca, chiar da tocmai ai aflat in linii mari, generale cum o sa stai in urmatoarele 12 luni, nepunand o intrebare legata de un anumit domeniu, in talamcirea ei vei afla EXACT care este planul cel mai afectat de evolutiile anuntate.

Etalare de ziua de nastere cu 3 lame

Sanatate
Fiind vorba de sanatate, dincolo de raspunsul complet si general pe care l-ai primit mai sus, trebuie sa gasim, impreuna, interpretarile specifice pentru anul ce urmeaza, incepand cu ziua de astazi, cand e aniversarea ta (LA MULTI ANI!:D). Interpretarea lamei se face usor diferit in asemenea cazuri, chiar daca tocmai ai aflat in linii mari, generale cum o sa stai in urmatoarele 12 luni.

Relatii
Ai primit o informatie valoroasa legata de evolutia relatiilor tale personale, dar probabil ca iti pare putin cam vaga. Acest lucru se intampla datorita faptului ca, domeniul la care se refera este destul de larg, incluzand familia in totalitatea ei, prietenii si colegii, relatiile de cuplu, relatiile sentimentale care pot aparea sau – dimpotriva – se pot rupe. Fiecare din cele 78 de lame, are o semnificatie dedicata cu precadere unuia din aceste domenii, unul si numai unul. Iti urez inca o data MULTA IUBIRE SI ARMONIE IN ANUL URMATOR!

Profesie
Acum, in privinta domeniului la care se refera aceasta lama, semnificatia ei iti va urmari atat activitatea profesionala (aici fiind inclusa si instruirea in vederea devenirii profesionale), cat si cea financiara – fie ca e vorba de bani si castiguri obtinute prin munca, fie ca este vorba de speculatii, castiguri neasteptate, mosteniri, repuneri in drepturi. Sa nu uit, iti doresc si LA MULTIM BANI! Raspunsul ei este destul de vag, la o prima vedere, pentru ca imbina mai multe aspecte, totusi aceasta arkana este mesagerul unor evenimente si schimbari ca vor aparea aproape sigur.

Etalare de ziua de nastere cu 12 lame

Cu prima arkana incepe un nou an pentru tine, ea corespunde lunii curente, cea in care se afla ziua ta, si singura zi in care poti consulta TAROTUL legat de aniversarea ta. Urmatoarele lame vor corespunde lunilor ce vor urma. Cu ultima lama se va incheia anul tau de nastere, si aceasta arkana anunta predispozitia ta karmica pentru un nou ciclu de un an personal. Dupa ce vor trece cele 12 luni, vei putea – strict numai cu prilejul aniversarii tale – sa ceri o noua etalare a TAROTULUI cu 12 arkane. LA MULTI ANI!

Etalare pentru 2010

Este bine sa consulti tarotul pentru a afla cum iti va fi in 2010, fie pe 31 decembrie seara, fie pe intai ianuarie dimineata.

In afara horoscopului personal anual, pe care probabil deja l-ai consultat, legat de zodia si ascendentul tau, lama vin cu o completare si multe confirmari. Astfel, arkana iti da o informatie extrem de importanta legata de intregul an 2010 ce urmeaza. Interpretarea ei se face usor diferit in asemenea cazuri, pentru ca, chiar daca tocmai ai aflat in linii mari si generale cum o sa stai in urmatoarele 12 luni, nepunand o intrebare legata de un anumit domeniu, in talamcirea ei vei afla ACUM in ce plan vor avea loc schimbarile cele mai spectaculoase.

Etalare pentru 2010 cu 12 lame

Este bine sa consulti tarotul pentru a afla cum iti va fi in 2010, fie pe 31 decembrie seara, fie pe intai ianuarie dimineata.

Acest raspuns este complet, dar general. Pentru a-i patrunde mai profund intelesurile, il vom interpreta in functie de domeniul la care ea se manifesta cu precadere sau la care te-ai referit atunci cand ai formulat intrebarea “Cum imi va fi in 2010”.

Etalarea Dispunerea planetelor

LUNA - Arkana se refera la raporturile, relatiile si evenimentele ce vor avea loc in cadrul familiei tale in viitorul apropiat, maxim o luna. Nu sunt incluse aici relatiile sentimentale.

MERCUR - Lama se refera la domeniul profesional sau la afacerile tale. Ea iti furnizeaza informatii despre atmosfera si conditiile de munca, despre posibilitatile de promovare, fara a sustine examene sau probe. De asemenea, ea da indicatii legate de proiecte si activitati noi, de afaceri, asocieri si alte grupuri cu interes comun in acest domeniu.

VENUS – Arkana face trimitere la viata ta sentimentala si se refera la mai multe tipuri de relatii, dar la un singur sentiment – dragostea. Ea poate fi interpretata atunci cand te preocupa relatia ta cu partenerul, dar si cand “tanjesti” dupa o anumita persoana. Daca esti singur, ea iti poate spune daca iti vei intalni iubirea in urmatorul interval de timp.

SOARE – Aceasta lama este “responsabila” cu faima si imaginea ta in societate. Se refera intr-o oarecare masura si la altruismul si actele tale de caritate, la generozitate si efectele acestora.

MARTE – Arkana care ne pune in garda privind eventualii tai dusmani sau stari conflictuale. Este importanta, pentru ca iti anunta din timp posibile dispute, astfel incat iti poti lua toate masurile pentru a te apara sau pentru a evita confruntarea.

JUPITER – Lama aceasta iti da informatii legate de “avutiile” tale. Se refera atat la castigurile provenite de la un serviciu, cat si la perspectivele financiare ale afacerii tale. Sunt incluse aici si primele si premierile, mostenirile si castigurile neasteptate.

SATURN – Arkana tine de “libertati si restrictii” si se interpreteaza mai mult in sens intelectual decat material sau sentimental. Ea iti va da informatii daca vei promova examene sau concursuri. In general, tine de devenirea ta intelectuala si profesionala.

Etalarea ASTROLOGICA

1. Berbec - Relatiile tale sentimentale
2. Taur - Situatia ta financiara
3. Gemeni - Drumuri si comunicare
4. Rac - Familia
5. Leu - Placeri
6. Fecioara - Sanatate
7. Balanta - Asocieri si casatorii
8. Scorpion - Ereditate si morti
9. Sagetator - Educatie si aspiratie
10. Capricorn - Cariera
11. Varsator - Prieteni
12. Pesti - Restrictii, temeri ascunse,

Pata oarba – relatii personale

Aceasta etalare este foarte exacta atunci cand o folosesti la inceputul unei relatii fie ea de dragoste, de afaceri sau de prietenie. Informatiile furnizate de ea sunt extrem de utile daca sunt interpretate corect. Raspunsul primit este complet, dar general. Pentru a-i patrunde mai profund intelesurile, il vom interpreta in functie de domeniul sau persoana la care te-ai referit atunci cand ai formulat intrebarea

1. IDENTITATEA – cum te percep ceilalti si ceea ce crezi si tu despre tine.
2. MARELE NECUNOSCUT - subcontientul activ necunoscut atit tie cit si celorlati.
3. UMBRA - laturi ale personalitatii tale, cunoscute tie dar pe care le ascunzi celorlalti.
4. PATA OARBA - comportari remarcate de ceilalti, necunoscute tie.

Afla mai multe despre divinatia cu tarot


Afla raspunsul tarot pentru tine Despre etalari Vezi toate lamele de tarot
proudly powered by pentrucapot
dupa o idee marca vandidei.ro
www.e-divinatie.ro   www.e-tarot.ro   e-feng-shui.ro